3 de des. 2008

La TDT

És per quasi bé tothom que al 2010 hi haurà el que s'anomena l'apagada analògica. És a dir, les cadenes deixaran d'emetre en analògic i es passen al formant digital. Com quasi bé tot avui en dia, que el tema del digital està de moda. 
En teoria, se suposa que l'espectador podrà gaudir de la programació de la televisió. Ara bé, no només això, sinó que podrà des de consultar el temps que farà el cap de setmana fins a reservar habitació en un hotel. 
Per altra banda, cal recordar que els joves, cada cop, estem més allunyats del televisor i els que més digitals som. Davant la petita pantalla, per contra, s'han quedat enganxats tots aquells que, per edat o altres motius, no s'han adonat que Internet mola molt més. I és que, gràcies a la xarxa, podem fer, des de fa temps, tot el que ens promet la TDT.
Si uneixo aquests dos fets, em vé al cap una situació que, per molts, pot ser familiar. Ja m'imagino l'àvia o la mare d'algun de nosaltres, demanant-li al nét-fill com es posa TV3 en aquesta televisió nova
En conclusió: que els joves acabarem fins als nassos d'haver d'explicar com funciona la TDT i la gent gran no sabrà aprofitar els beneficis que podria tenir.
Per acabar, us deixo un vídeo que explica què és això de la TDT d'una manera amena: